Online rezervácia

Denné menu

Denné menu od 19. 08. do 23. 08. 2019 :

Pondelok:
0,33l   Paradajková so syrom /1,7
150/300g   Kuracie medajlónky so suš. paradajkami, smotanová omáčka, bylinkové rizoto /7        6,90
300g           Cviklové rizoto s mini mozarellou a rukolou /7                                                                             6,60

Utorok:
0,33l      Boršč /7
150/300g     Morčací rezeň so zemiakovou kašou /1,3,7                                                                             6,90
300g              Penne alla Putanesca s paradajkami, olivami, ančovičkami a s parmezánom/4,7      6,60

Streda:
0,33l     Kelová polievka/1
150/200g       Texas steak z bravčovej panenky s chilli omáčkou a americkými zemiakmi /7           6,90
300g               Chrumkavá kuracinka na miešanom listovom šaláte /1,3,7                                                 6,60

Štvrtok:
0,33l      Domáci vývar s cestovinou /1,3,7,9
150/200g        Hovädzie na mexický spôsob s ryžou a šalátom                                                                6,90
300g                Krémové rizoto s hráškom, šampiónmi a prosciutom /7                                                    6,60

Piatok:
0,33l       Špenátová krémová /1,7
120/200g       Treska pečená na cesnaku a citrónoch s horčicovou omáčkou, varenými zemiakmi s petržlenovou
vňaťou /4,7,10                                                                                                                                                    6,90
300g                Farfalle s cukinou, rukolou a krevetami /1,3,4,7,                                                            6,60


A pivný špeciál na kočovnej pípe :

BRADÁČ – SUMMER VIBE
limitka od Bradáča, hybridný štýl Session IPL /sezónny India Pale Lager/
osviežujúca chuť s krásnou vôňou vďaka americkému chmeľu Centennial, horkosť 35, 4,3 % ABV, stupne 11°






Zoznam hlavných alergénnych potravín a ich označenie:
1.	OBILNINY – obsahujúce lepok a výrobky z nich 2. KÔROVCE – a výrobky z nich 3. VAJCIA –a výrobky z nich 4. RYBY – a výrobky z nich 5. ARAŠÍDY –a výrobky z nich 6. SÓJA – a výrobky z nej 7. MLIEKO – a výrobky z neho 8. ORECHY – a výrobky z nich 9. ZELER – a výrobky z neho 10. HORČICA –a výrobky z nej 11. SEZAM – semená a výrobky z nich 12. SIRIČITANY koncentrácia vyššia ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, SO
Uvedená hmotnosť mäsa je jeho hrubá hmotnosť v surovom stave pred technologickou úpravou.