Online rezervácia

Denné menu

Denné menu od 14. 10. do 18. 10. 2019 :

Pondelok:
0,33l  Hokaido polievka s pomarančom a zázvorom /7
150/300g      Kuracie prsíčka so šalviovo-šunkovou plnkou a pečenými zemiakmi                       6,90
300g               Francúzske zapekané zemiaky /1,3,7                                                                                   6,60

Utorok:
0,33l      Kapustová polievka
150/300g       Maďarský hovädzí guľáš s parenou knedľou /1,3,7                                                      6,90
300g                Špenátové rizoto s kozím syrom a orechmi /7,8                                                            6,60

Streda:
0,33l      Domáci vývar  /1,3,7,9
150/200g       Kurací rezeň s majonézovým zemiakovým šalátom /1,3,7                                       6,90
300g                Hlivový perkelt s haluškami /1,3,7                                                                                      6,60

Štvrtok:
0,33l      Zeleninová krémová (koreňová zelenina +brokolica) /7
150/200g        Roláda z bôčika plnená bylinkovým pestom, šťúchané zemiaky /7                       6,90
300g                Gnocchi so syrovou omáčkou a restovanou slaninkou /1,3,7                                     6,60

Piatok:
0,33l        Francúzska s cestovinou /1,3,7
150/200g       Živánska pečienka v alobale                                                                                              6,90
300g               Vyprážané šampióny s varenými zemiakmi, tatárska omáčka /7                          6,60

A pivný špeciál na kočovnej pípe :
STUPAVAR  -  VAJCEN
svetlý, vrchne kvasený špeciál, 50% pšeničný a 50% jačmenný podiel pri varení, zlatožltá farba,
ovocná chuť a vôňa je výsledkom horkosti žateckého chmeľu, jemný zákal je spôsobený kvasinkami
a vyšším obsahom bielkovín, nepasterizované, nefiltrované, bez použitia prídavných látok, 4,8 % ABV,  stupne 12°













Zoznam hlavných alergénnych potravín a ich označenie:
1.	OBILNINY – obsahujúce lepok a výrobky z nich 2. KÔROVCE – a výrobky z nich 3. VAJCIA –a výrobky z nich 4. RYBY – a výrobky z nich 5. ARAŠÍDY –a výrobky z nich 6. SÓJA – a výrobky z nej 7. MLIEKO – a výrobky z neho 8. ORECHY – a výrobky z nich 9. ZELER – a výrobky z neho 10. HORČICA –a výrobky z nej 11. SEZAM – semená a výrobky z nich 12. SIRIČITANY koncentrácia vyššia ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, SO
Uvedená hmotnosť mäsa je jeho hrubá hmotnosť v surovom stave pred technologickou úpravou.