Online rezervácia

Denné menu

Denné menu od 24. 06. do 28. 06. 2019 :

Pondelok:
0,33l  Letná zeleninová /1
150/200g      Morčacie medajlónky, grilovaná zelenina, pečené bataty/7                                          6,90
300g               Francúzske zemiaky, kyslá uhorka/1,3,7 	                                                                        6,60

Utorok:
0,33l      Kukurično - zelérový krém/7,9
150/200g      Kuracie prsia“Capri“ so suš. paradajkami, čiernymi olivami, mozarella, ryža/3,7       6,90
300g              Miešaný listový šalát s grilovaným lososom a bagetkou/1,3,4,7                                       6,60

Streda:
0,33l        Slepačí vývar s cestovinou/1,3,7
150/200g      Bravčová panenka so slivkovou omáčkou, pečenými zemiakmi a šalátom/7             6,90
300g               Cviklové rizoto s kozím syrom a rukolou/1,3,7                                                                         6,60

Štvrtok:
0,33l         Hŕstkova polievka/1,3,7
150/200g       Bravčový rezeň so zemiakovým pyré a uhorkovým šalátom/1,3,7                             6,90
300g               Papardelle  s hríbikmi, s kúskami hovädzinky a s parmezánom/1,3,7                           6,60

Piatok:
0,33l         Šošovicový krém s mätou a koriandrom/7
150/200g      Grécky špíz s varenými zemiakmi a s tzatzikami/7                                                         6,90
300g               Miešaný šalát s feta syrom a bagetkou/1,3,7                                                                    6,60






A pivný špeciál narazený na kočovnej pípe :
STUPAVAR – RED ROCK Galaxy Double IPA
v štýle Double IPA s chmeľom Galaxy, jantárovo červená farba, bohatá silná chuť
nepasterizované, nefiltrované svetlé pivo vyrobené vrchným kvasením, 7,2 % ABV, stupne 18°










Zoznam hlavných alergénnych potravín a ich označenie:
1.	OBILNINY – obsahujúce lepok a výrobky z nich 2. KÔROVCE – a výrobky z nich 3. VAJCIA –a výrobky z nich 4. RYBY – a výrobky z nich 5. ARAŠÍDY –a výrobky z nich 6. SÓJA – a výrobky z nej 7. MLIEKO – a výrobky z neho 8. ORECHY – a výrobky z nich 9. ZELER – a výrobky z neho 10. HORČICA –a výrobky z nej 11. SEZAM – semená a výrobky z nich 12. SIRIČITANY koncentrácia vyššia ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, SO
Uvedená hmotnosť mäsa je jeho hrubá hmotnosť v surovom stave pred technologickou úpravou.