Online rezervácia

Denné menu

Denné menu na dni 24. 02. a  28. 02. 2020 :

Pondelok:
0,33l     Brokolicová krémová s mandľovými lupienkami /7,8
150/200g        Kuracia kapsa plnená nivou a kukuricou s tekvicovo-zem. kašou a šalátom /7          6,90
300g                 Bryndzové halušky so slaninkou /1,3,7                                                                                    6,60

Utorok
0,33l     Domáci vývar s celestínskymi rezancami /1,3,7,9
150/200g       Hovädzia sviečková na smotane s parenou žemľovou knedľou /1,3,7                        6,90
300g                Špagety „Carbonara“ /1,3,7                                                                                                        6,60

Streda:
0,33l       Cuketová krémová s modrým syrom /7
150/200g       Medajlónky z bravčovej panenky s chilli omáčkou, pečenými zemiakmi a šalátom /7     6,90
300g               Koložvárska kapusta, varené zemiaky /7                                                                                             6,60

Štvrtok:
0,33l     Zeleninová s krupicovými knedličkami /1,3,7
150/200g       Bravčový rezeň v parížskom cestíčku s hráškovou ryžou, uhorka /1,3,7                     6,90
300g               Chrumkavé kuracie kúsky na listovom šaláte /1,3,7,10                                                        6,60

Piatok
0,33l      Hrstková polievka /1
150/200g      Steak z lososa s pečenými zemiakmi na rozmaríne a cesnaku, šalát /4,7                      6,90
300g              Fettucine s rukolovým pestom, vlašskými orechmi a     parmezánom /1,3,7,8               6,60


A pivný špeciál na kočovnej pípe :

Nachmelená Opice IPA
vrchne kvasená IPA s výraznou arómou po živici, citrusoch a tropickom ovocí, vyššia horkosť. Použitý americký chmeľ, ktorý mu dodáva charakteristickú chuť a vôňu.  Nepasterizovaná, nefiltrovaná, 6 % ABV, stupne 14,4°, horkosť 50 IBU.










Zoznam hlavných alergénnych potravín a ich označenie:
1.	OBILNINY – obsahujúce lepok a výrobky z nich 2. KÔROVCE – a výrobky z nich 3. VAJCIA –a výrobky z nich 4. RYBY – a výrobky z nich 5. ARAŠÍDY –a výrobky z nich 6. SÓJA – a výrobky z nej 7. MLIEKO – a výrobky z neho 8. ORECHY – a výrobky z nich 9. ZELER – a výrobky z neho 10. HORČICA –a výrobky z nej 11. SEZAM – semená a výrobky z nich 12. SIRIČITANY koncentrácia vyššia ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, SO
Uvedená hmotnosť mäsa je jeho hrubá hmotnosť v surovom stave pred technologickou úpravou.